{ a perpetual goodwill and beautiful thinking }

Another Journaling Business. This Time It's Moleskine

Happy 1st of August! For keeping my blog updated (I almost have a thought to abandon this blog for sure), I decided to upload some bits of my Moleskine journal. Enjoy!
_______________________________________________________________









_______________________________________________________________

I'm currently on my stressful week before the final week next week. I've got loads of things to do and I shouldn't be here supposedly. But yeah, I'm too unpredictable. See you when I see you, folks!

12 comments

  1. kangen ngejurnal sumvah. Huhuhhu. Dan yang terakhir bener banget itu postnya hiks.

    CEE KANGEN QUALITY TIME HUHU kita abis uas mesti ke gramed lagi dan kopitiam hahahaha! (time flies, right?)

    And I noticed your new blog header. Uhuuuuu :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayo ngejurnal lagi Balenn! This time, it's graphic journal (somekind of little celebration for being a new graphic design student in semester 4, haha!). Yessssss, self-motivation for this crazy week, ugh. :')

      HAHA YUK! Makan cantik + ngesketch + menggalau dikit boleh. Yang terakhir di Kopitiam itu live sketch TERAKHIR yg aku bkin hahahahahahaha. :'3

      Yayyy! Typefacenya bagus yah uhuhuhu. Tadinya mau pake tugas tipo jadiin header, cuma gambarnya pecah. :"

      Delete
    2. HAHHA udah pasti graphic design *pertanyaan annoying*
      hahahahha mesti bangeeeeet aku kayaknya udah saatnya design jurnal sendiri deh. jurnal di toko jurnal sekarang mengecewakan :'(
      AYOOO huuuu kangennnnn. aku dah ga inget kapan live sketchhh :'(
      Sayang banget gambarnya pecah. Aku kalo sempet *aminnn sempet* liburan ini mau rapihin design blog. dan mungkin upload tugas tipo waktu itu yang terakhir :')
      ahhhh semoga minggu depan cepet udahan :')

      Delete
    3. Iya dong graphic design muahahaha (padahal sempet galau mau penjurusan apa hahaha!)

      IYA BGT! :') aku wktu kamis kmaren kliling mal ama Reta kecewa dgn toko2 jurnal yg gprnah ad jurnal bru :') trus kpikiran mau cetak design sndiri :p smoga smpet yah design jurnal hahahahaha.

      Makany Q time please please ama yg lainnya juga ngumpul rame2 :') hiks...

      Hahaha siipp dtunggu layout blog indahnya! (ngomong ala Reta) :3

      Delete
  2. ohemgee! really love looking at someone's artsy journal, although it's rude. Hehehe. But i really really love your journal, those watercolors. I love the 'blue' one "sometimes I need to be quiet..." :) keep on doing! And, GODSPEED, Novreica!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh, me too! All of those artsy journals are so inspiring and pretty I love to stare at them for a long time. *_*
      Yay, thanks, Jan! :D Godspeed for you also!

      Delete
    2. Hai cici Aku kembali

      Delete
  3. Replies
    1. I don't know the exact name for the paper, tp itu kertas yg ad di dalam buku catatan merk Moleskine, hehe. :)

      Delete

Shout it out loud!